We zijn van start gegaan!

De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn weer voorbij. De start is gemaakt! 
De eerste week stond in het teken van verbinding en elkaar leren kennen, de Gouden week.

We hebben met de klas veel verbindingsspellen gedaan en de kinderen hebben in een circuitvorm gewerkt aan een bouwwerk, een Jan van Haasteren puzzel maken, de verjaardagskaart, een vakantietekening en een boekenlegger.

Met de gehele school hebben we een picknick gehouden, gespeeld bij speeltuin het Knokkeltje en een spelletjesmiddag gedaan. Het was een gezellige en interactieve week! 
De kinderen hebben iets kunnen vertellen vanuit een voorwerp over hunzelf. Leuk om de kinderen op deze persoonlijke manier te leren kennen! Ze zijn samen met hun voorwerp op de foto gegaan en deze zal binnenkort zichtbaar worden in hun MijnRapportfolio.

 

Schoolreisje

Op woensdag 31 augustus zijn de kinderen op schoolreisje naar Linnaeushof geweest. Het was een dag met veel plezier en leuke momenten! In de fotoreportage zie je beelden van deze dag. De kinderen hebben een verhaal getypt over hun belevenissen. Deze hangen op het prikbord in de groep.

 

Muziekles

We hebben muziekjuf Rosmarijn op bezoek gehad. Zij heeft ons geholpen om het ritme van het lied ’Ik en Jij’ te klappen. Dit was een moeilijke oefening, maar het is ons gelukt! 

 

Nieuwe leerlingen in de klas!

We verwelkomen Joris Versteegh en Artem Lischina in groep 6. Artem komt uit Oekraïne en krijgt samen met Nastiia elke ochtend onderwijs in de Nederlandse taal. 

 

Oefenen thuis

We willen jullie vragen om thuis met de kinderen de tafelsommen extra te oefenen.

Dit helpt de kinderen om sneller de rekensommen te maken!

 

En dan als laatste de schoolfotograaf!

We ontvangen binnenkort de schoolfoto’s! Bent u ook zo benieuwd?

 

Groeten van de juffen!
Mirjam van Enkhuizen

Rozemarijn de Kroon

 

crafting crafting